GREEN


ONE PLANET, ONE OCEAN AND PHARMATON

El vaixell de One Planet , One Ocean and Pharmaton  havia aprofitat la presència de vent per revisar les parts més importants del vaixell.
Estaven intentant escapar-se d’un anticicló rodejant-lo però els va acabant atrapant... Llavors no sabien què fer.

Som el grup Bombolles oceàniques de l’institut Lluís Domènech i Montaner, seguim aquest vaixell i volem donar-los
ànims:
Ànims nois! A per la victòria! Sé que aneu posicions endarrerides, però amb al vent de part vostra podeu fer de tot. Si algun cop heu sentit a parlar dels miracles, és hora de fer-ne un si voleu guanyar amb mèrit.   



Equips cooperatius


El Green group està format per quatre equips d’alumnes d’entre 4 i 5 membres que treballen cooperativament per dur a terme una recerca sobre qualsevol tema relacionat amb el mar i la Barcelona World Race. Ens hem agrupat per interessos d’investigació, vam escollir un tema de recerca i un vaixell per fer-ne el seguiment, però treballar cooperativament  també significa reflexionar sobre la nostra feina. 
Cada dia ens toca valorar com funciona el nostre grup, si ens organitzem bé, si aprofitem prou la feina a l’aula, perquè, de fet, encara n’estem aprenent... 








Gaes
Som la Laia Ordóñez, el Marc Vigara, el Xavier Ruscalleda i el Nil Lamarca. Fem el seguiment del vaixell “GAES” i investiguem sobre la relació entre els companys d’equip.




Bombolles Oceàniques
Som el Mohamed Zekhnini, la Laura Ripoll, el Pau Torio, la Marta Gómez i el Cristian Rstea. Fem el seguiment del vaixell “One Planet, One Ocean” i treballem les diferents cultures i els mars per on passa la regata.



Imaginariums

Som la Júlia Torrus, el Kevin Alvarado , la Naiara Jiménez i el Pere Planas. Fem el seguiment del vaixell “Neutrogena” i  investiguem sobre els peixos.  


Els Cheminées

Som l’Edgar Montejo, el Nil Ubanell, el Joan Vilà i el Marc Fernández. Fèiem el seguiment de “Hugo Boss” i ara, de “Cheminées Poujolat”. Fem recerca sobre els vaixells, el material, l’estructura...





SEGUIMENT DELS VAIXELLS

Cada dimecres revisem la posició dels vaixells que seguim: omplim la taula de seguiment del vaixell amb la latitud i la longitud que s’expressa en minuts i graus, la velocitat màxim assolida, expressada en nusos, la distància recorreguda en milles, les possibles incidències  i la classificació.  A continuació, busquem al mapa de la Barcelona World Race la posició exacta on es troben els regatistes en aquell moment i hi clavem una xinxeta personalitzada. Volem compartir unes imatges d’aquests moments a l’aula:












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada